Cupa Laurentiu Andronic 2021

Aflata la a 3-a editia Cupa „Laurentiu Andronic” desfasurata pe Valea Argovei in perioada 16-18 aprilie, a deschis sezonul competitiilor de pescuit la rapitori cu naluci artificiale.

Din cele 46 de echipe aflate la startul concursului doar 40 au punctat. Dintre acestea doar 7 au reusit sa prinda baremul maxim de 15 pesti .

Concursul a fost castigat de echipa Marian Nitu-Robert Boanta cu un total de 868 de puncte din cei mai mari 15 salai.

Marian in actiune!

La sfarsitul concursului Marian ne-a declarat: ” Ne-am antrenat foarte mult inaintea concursului. Cred ca asta a fost secretul succesului. Am identificat un loc foarte prolific, in jurul unei structuri, loc pe care am pescuit in ambele manse. Rabdare, gramaje mici, ceva noroc si asta fost!”

Un zambet cat un loc 1!

Podiumul a fost completat de echipele Cristescu-Vraciu si Stoica-Sandu, doua echipe experimentate, bune cunoscatoare ale pistei de concurs de la Valea Argovei.

Pista capricioasa, Valea Argovei a incurcat multi pescari de competitie experimentati asa cum puteti vedea din clasamentul concursului.

Pasiunea este mare insa anumite amintiri chiar daca dor, exista.

Troita in memoria lui Laurentiu Andronic, Mihai Zamfir si Adrian Oancea- fosti membrii ai Ligii Romane de Spinning plecati prematur dintre noi. Dumnezeu sa-i odihneasca!

Urmeaza etapa 1 din Campionatul National de Spinning din Barca al LRS. Salai mai sunt, bibanul poate reprezenta si el o optiune!