Cuvant de bun venit!

„Farmecul pescuitului nu e numai în așteptarea unei minuni, căci orice pește mai mărișor, în amintire, ia proporții deosebite. Farmecul e în despărțirea desăvârșită de lume și în repaosul complet în care intri. Grijile, preocupările, supărările și durerile adorm. Te-ai apropiat de natură, care te-a luat în stăpânirea ei și te ocrotește ca o mamă”.

-Mihail Sadoveanu-

Pare usor demodat, sa stai sa asterni cateva cuvinte despre spinning. Majoritatea prefera „sa dea din mana”- in sensul decent al expresiei. Ne-am hotarat insa sa o facem pentru a arata ca trebuie-vorba cantecului :”daca vrei sa iei, daca vrei sa ai, daca vrei sa iei trebuie sa dai . Altfel spus ne-am adunat o mana de oameni pasionati sa facem ceva, pentru acest minunat hobby. Sigur, pare ciudat sa te gandesti zilnic la acest lucru, ar spune unii chiar exagerat. As folosi termenul in alt context: este exagerat, ba chiar nefiresc, ca un oras al apelor-Constanta, care are  potentialul de practicare si dezvoltare al spinningului „in loco” sa nu beneficieze de acest lucru. Da, exista alternative relativ accesibile(Dunare, Delta Dunarii, ceva lacuri situate la o aruncatura de autostrada mai spre vest) dar….cand ai lacul Tabacariei, lacul Siutghiol, canalul Dunare Marea Neagra la doar cateva minute de casa, parca te apuca asa un nerv. Stiu, o sa spuna unii braconaj, lipsa de civilizatie, „sacosarii”……asa si? Ei cu siguranta nu vor face nimic-niciodata. Dar noi?

Asadar, bine ati venit in grupul celor care fac. Daca esti pasionat, si vrei sa te implici esti binevenit alaturi de noi. Pescuitul de competitie, cel recreativ, socializari, populari, ecologizari  sunt numai cateva din obiectivele noastre, asa ca daca simti ca te regasesti in aceasta zona, te asteptam sa ni te alaturi. Veti gasi pe site toate datele necesare.

Periodic vom face cunoscute actiunile clubului, vom impartasi impresii de la partidele de pescuit, de la competitii, vom prezenta echipamente si accesorii- pentru ca nu-i asa, achizitia de scule face parte tot din pescuit, nu ?

Fire intinse si nu uitati: pescuiti responsabil oriunde ati face-o!