Expozitia lu’ „peste”

Si am ajuns si la editia cu numarul 5 a Fishing&Hunting Expo-2020. Initial trebuia sa ajungem joi, dar vremea n-a tinut cu noi. Mediatizata responsabil, actuala editie( cel putin pentru mine) a stat sub semnul contrastelor, cu parti bune si parti mai putin bune.

Aerisita, cu o logica buna a distributiei standurilor, expozitia a fost destul de saracacioasa in expozanti pe zona de spinning, iar majoritatea celor prezenti aveau o oferta superficiala, cam in toate categoriile de produse.

Chiar si cei mai importanti retaileri s-au zgarcit in a expune produsele, pe care altfel le au in portofoliu.

Cu toate acestea au existat doua locatii care m-au surprins placut:

  1. Noua gama RTB-Refuse to Blank by BigFish
  2. Complexitatea si diveristatea de naluci-BERTI-Hand Made Lures

Dar sa le luam pe rand!

4 game de lansete, in foarte multe configuratii, care acopera practic orice specie existenta la noi in tara( poate mai putin spinning-ul greu la somn), echipate(parte din ele) cu componente de top( mandrina Fuji, inele SeaGuide), usoare si echilibrate intregesc portofoliul RTB. Zona de UL este acoperita de seriile Piacere si Light Gamer. Seria Fortezza se adreseaza in special salaului iar seria Zephyr, elastica si puternica, in special stiucii si avatului.

Gama de produse cuprinde momentan fire textile, monofilament, fluorocarbon si cateva accesorii(lip grip, huse). Iar firul textil Torque chiar pare interesant la pipait. Sa-l vedem in/pe apa.

BERTI-Hand Made Lures

Inutil sa mai fac o prezentare, brandul fiind super cunoscut pescarilor de spinning din Romania( si nu numai).Pe langa faptul ca sunt produse in Romania, dupa cum bine stiti, oferta de anul acesta este foarte generoasa: modele noi de linguri, o noua tehnologie 3D print, forme noi, culori noi, naluci noi, hook trailere, jiguri, …..pe toate marimile si gusturile.

Atentie la noile greutati si culori de Helic….pot fi solutia salvatoare a multor partide!!

Pff, era sa uit: mi-au mai placut doua elemente :

Peretele YO-Zuri , cel putin cromatic, atrage placut.

Si micutul asta rau de la Decathlon

Cam atat de la marele targ! Asteptam sa treaca gerul !