Jurnal de concurs

A trecut mai putin de o saptamana de la incheierea celei de-a doua etape a Campionatului National de Spinning din Barca al Ligii Romane de Spinning, desfasurat pe lacul Izvorul Muntelui-Bicaz.

Clubul nostru a fost reprezentat la aceasta etapa de 3 echipe:

-Adrian Culea Razvan Mocanu

-Abdrei Raduly-Razvan Dragan

-Alex Leolea-Cristian Pindichi

exact in aceasta ordine am si terminat concursul, respectiv locurile 10, 24, 41. Clasari modeste, noroc cu Adi si Razvan care au „tras” clubul.

Cele 3 zile de concurs au aratat diferit, cel putin pentru noi. In antrenamentul oficial toate echipele noastre „si-au facut pestii” inclusiv cu cleni. Alex, la prima experienta pe Bicaz si la primul contact cu cleanul a reusit sa puncteze cu 3 exemplare (27 cm cel mai mare), fapt ce l-a facut sa exclame, mai in gluma mai in serios: ” ce-i asa complicat la Bicazul asta?” -a aflat raspunsul la finalul celor doua manse :))

Celelalte doua echipe au punctat si ele multumitor in antrenamentul oficial; Razvan Dragan cu un „34”

Mansa 1.

Dupa un start „bomba” -un clean de 35 in prima ora de concurs sperantele erau mari.

Usor usor „ne-am revenit” si abia am reusit sa mai prindem 5 bibani…deci..aproape gherla. Adi cu Razvan si Andrei cu Razvan, au reusit sa-si faca baremul de 10 pesti si s-au clasat la finalul primei manse pe locurile 14 si 17. Ba chiar Andrei a prins si un clean de 33 cm.

Mansa 2.

Adi cu Razvan reusesc sa gaseasca un platou cu iarba pe apa de 4 m unde sonarul arata destui pesti, care s-au dovedit a fi bibani de dimensiuni decente. Abordarea a fost cu voblerul iar pestii au raspuns imediat. Alaturi de un clean de 28 cm, acesta a fost cheia clasarii pe locul 7 in aceasta mansa. Andrei si Razvan isi fac bibanii, iar noi, echipa melcilor cu antenele frante, abia-abia „impuscam” 10 bibani amarati…si aia tarziu.

Concluzii finale.

Asa cum spuneam si in avancronica, „Indiferent de rezultat/ Bicazul nu trebuie ratat”. In ciuda clasarii slabe, a elementelor perturbatoare de pe apa( butuci, pet-uri, tampoane si pampoane) si a stricarii termostatului de la motor( multumesc Elvis Vigu pentru diagnostic…daca erau toti doctorii ca tine…:) ) a fost un concurs superb. LRS, Bass Hunter si Bucovina Fishing Club au organizat excelent, in conditiile date, acest concurs. Atmosfera a fost relaxata, vesela, intr-un cadru montan de o frumusete rara.

Fapt divers:

-echipa castigatoare a prins un clean de 57 cm……cred ca e cel mai mare clean prins vreodata in regim de concurs! Bravo Rares!

-chef Bontea a dat 5 stele pastramei de berbecut adusa de Andrei Raduly…..(inca imi ploua in gura)

Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele concursuri dar pana atunci nu uitati sa pescuiti responsabil oriunde ati face-o!