Partenerii acțiunilor noastre

In cele ce urmeaza voi dedica cateva randuri fiecarui partener al APS Tomis fara de care actiunile noastre nu ar fi fost posibile. Nu ma refer doar la concursurile ce vor urma in lunile mai si iunie care fac parte din calendarul competitional al Diviziei Caiac a LRS, ci la toate activitatile noastre pe care le gasiti descrise pe site.

Asadar ma inclin in fata domniilor dvs. si va invit alaturi de noi si in viitor, sa ne indeplinim scopul propus: promovarea pescuitului sportiv durabil ca modalitate sanatoasa de petrecere a timpului liber. Nu degeaba acest hobby, pescuitul sportiv, a fost pilon principal in programul de reabilitare psihica a soldatilor americani intorsi de pe front.

1.Emblematic pentru industia gastronimica constanteana, restauratul Toscana sustine prima etapa a CN al Ligii Romane de Spinning in colaborarea cu Domeniile Mitroi oferind fiecarui participant cate o sticla din gama exclusiv-Chardonnay, a carui descriere o gasiti aici.

2. Nu cred ca exista pasionat care sa nu fi auzit de Abu Garcia si Berkley. Parte a concernului mondial Pure Fishing, jucator in Champions League a industriei echipamentelor de pescuit sportiv, cele doua branduri ofera produse si echipamente ocupantilor primelor 3 locuri ale concursului.

3. Stiti care este cea mai mare frica a pescarului? Frica de „gherla” ( frica de a nu prinde nimic). Metaforic vorbind, acesta este punctul de plecare al conceptului RTB-Refuse To Blank, concept creat de pescari de spinning romani, intr-un ocean de produse dedicate pietelor americane si asiatice. Curaj mare, zic eu! Gama de produse RTB este completa , cuprinzand de la accesorii si naluci, pana la fire si lansete dedicate spinningului.

4. Exista oare pescar caruia sa nu-i placa in Delta Dunarii? Egreta by Hoxton -zona Uzlina, ofera un sejur de 3 zile fiecarui castigator de etapa a Diviziei Caiac in sezonul 2024. Pentru doua persoane desigur!

Pescuim responsabil in Delta, da?

5. Orice ambarcațiune trebuie accesorizata! Ajunsi in era AI-ului, electronicele de pe barca si caiac, fie ele sonare, camere video, etc. nu mai sunt un lux si trebuie sa stea cumva! RAM MOUNT oferta solutii de montare pe ambarcatiuni a tot ceea ce va trece prin cap in materie de electronice si accesorii.

6. Pentru romani este greu de conceput o iesire in aer liber fara un gratar bun. Ar fi aproape o blasfemie. KOSAROM, cel mai mare procesator si distribuitor de carne din zona nord, nord-estica a tarii va hrani participantii primei etape, cu proteina necesara efortului specific pescuitului din caiac!

7. Pielea sanatoasa cu o haina de calitate se tine! Farenheit Romania, prin Boats Tuning suplimenteaza fondul de premii al Diviziei Caiac, si in anul 2024, cu produse de imbracaminte tehnice dedicate pescuitului si nu numai.

8. Un mai vechi partener al APS Tomis, partener ce a sustinut financiar actiunea de populare cu larve de salau vine iar alaturi de noi- WATT UNIT ofera solutii complete, in sector rezidential si industrial :

Proiectare instalatii electrice de joasa tensiune si de automatizari;

Proiectare si uzinare tablouri electrice si de automatizari;

Proiectare si executie instalatii PV;Proiectare si executie sisteme SCADA;

Realizare software industrial (PLC, HMI, etc.);

Mentenanta instalatii electrice de joasa tensiune si de automatizari;

Commissioning;

Dirigentie de santier;

Management de proiect;

9. Din acelasi sector, spsonsor al Diviziei Caiac Romania si in anul 2023, Electric Montaj Constanta, va premia fiecare castigator al fiecarei etape din Campionatul Divizie Caiac si in sezonul 2024!

10. Orice domeniu, fie el din zona de hobby sau de „work” are nevoie de un echipament de protectie de calitate! DALGECO importator si producator de echipamente de protectie de top este alaturi de aceasta actiune. In gama lor de produse, pescarii pot gasi branduri ca Helly Hansen Work si Diadora Utility.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!