Pasiune pura de copil

Adevăratele pasiuni se sădesc timpuriu.

Parte din programul „Passport for Fishing” implementat la nivel mondial IGFA(International Game Fish Association) APS Tomis a organizat sâmbătă, 13 mai 2023, o noua acțiune cu micuții viitori pescari sportivi.

Evenimentul a avut loc in incinta lacului Vederoasa-Delta Rasova, prilej cu care dorim sa mulțumim administrației lacului pentru găzduire.

După un workshop de 30 minute in care copiii au învățat cum se leagă un nod, cum se manevrează un peste capturat, care sunt speciile de pești, cum se manevrează o lanseta si o mulineta dar cel mai important poate, cum sa practicam acest hobby in mod etic, durabil si responsabil, au urmat câteva ore de bucurie pura.

Carași, bibani, roșioare si alte specii au fost partenerii de joaca ai copiilor.

Aflata la a doua acțiune de acest gen, APS TOMIS își propune sa organizeze periodic astfel de evenimente, care au ca ținta finala, implementarea viziunii noastre: promovarea pescuitului sportiv in mod responsabil si durabil.

Cu multumiri: Restaurant Toscana din Constanta pentru sucuri si Cristi Albu ( F&H TV) pentru echipemente si sepci, Lisa Morse pentru suport din partea IGFA!

Pescuim responsabil, nu-i asa?