ÎNTREBĂRI FRECVENTE

www.aps-tomis.ro/shop este un magazin online aflat în proprietatea și administrarea Asociației de Pescuit Sportiv TOMIS, cu sediul în Oraș Ovidiu, str. Livezi nr. 4, Județ Constanța

Certificat Înscriere în Reg. Special nr. 7142/212/2011,

Act de autorizare nr. 5153/01.04.2011

CIF 28414878,

Cont RO86BRDE140SV97526751400-BRD

APS TOMIS îsi rezervă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Utilizarea www.aps-tomis.ro/shop şi a conţinutului, înseamnă acceptarea implicită a condiţiilor generale de utilizare menționate în continuare.


MODALITAȚI DE PLATĂ

Metodele de plată acceptate de www.aps-tomis.ro/shop sunt următoarele:

Plata la livrare

Plata online prin PlațiOnline

Plata prin Ordin de Plată – în acest caz plata se va efectua către APS TOMIS 

Asociația de Pescuit Sportiv Tomis-Constanța

Certificat Înscriere în Reg. Special nr. 7142/212/2011

CIF 28414878,

Oraș Ovidiu, str. Livezi nr. 4, Județ Constanța

Cont RO86BRDE140SV97526751400-BRD

TERMEN ȘI CONDIȚII DE LIVRARE

Livrarea se va realiza prin curier rapid. Produsele aflate în stoc se vor livra către curier în maxim trei zile lucrătoare.

Costul transportului este de 16 lei pentru locații din țară.

Pentru locațiile unde se percep taxe de km suplimentari de către transportator tariful aferent transportului va fi calculat în funcție de aceasta.

Costul transortului este suportat de client și va fi introdus în costul final al comenzii. 

Comenzile efectuate vineri se livrează săptămâna următoare.

RECLAMAȚII ȘI LITIGII

Pentru orice nemulțumire legată de produsele și serviciile oferite de către noi, ne puteți contacta în vederea rezolvării situației.

În cazul în care considerați, vă puteți adresa direct către ANPC aici: https://anpc.ro/

Orice tentativă de acces neautorizat pe www.aps-tomis.ro/shop şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între asociația noastră şi clienți presupune o rezolvare amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor revine  instanțelor judecătorești competente.

RETUR

Produsele achiziționate de pe www.aps-tomis.ro/shop, pot fi returnate iar contravaloarea lor returnată conform legislației în vigoare. Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienții www.aps-tomis.ro/shop pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 5 zile lucrătoare de la primire fără penalități şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala totala a clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

www.aps-tomis.ro/shop va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 10 zile de la primirea returului, prin virament bancar.
Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu după notificarea în scris pe mail. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă. Produsele vor fi returnate la următoarea adresă: Str. Dacia nr.16A, localitatea Ovidiu, jud. Constanța.