Un concurs de neuitat

Debut spectaculos al Campionatului National de Spinning din Barca al Ligii Romane de Spinning cu o prima etapa organizata de clubul Brasov Spinning Team pe mult-controversata pista-Valea Argovei.

Un start de vis, cu nu mai putin de 76 de echipe participante-cea mai numeroasa participare la o etapa a CN al LRS de pana acum!

APS TOMIS Constanta a fost prezent la acest eveniment cu 3 echipe si jumatate 🙂 reusind o evolutie echilibrata

-Adrian Culea&Razvan Mocanu-LOCUL 4

-Dragos Gramanschi&Rica Piriianu-LOCUL 62

-Alexandru Leolea&Cristian Pindichi-LOCUL 50

-Vasile Jarda-LOCUL 1

Familia APS TOMIS + Pavel

Despre concurs se pot spune multe lucruri, fiecare echipa participanta avand teoria si experienta proprie. Ca abordare generala se pare ca echipametul light a fost una din cartile castigatoare: gume si gramaje mici, fire subtiri, etc…Desigur rabdarea, identificarea locurilor darnice, inspiratia, precum si tehnica individuala au contribuit in final la stabilirea ierarhiei.

Razvan cu un salau cat un loc 4!

Revin asupra laturii organizatorice: nota 10! Aplicatia Predator Challange, cea prin care se puncteaza incepand din acest an in campionat este un enorm progres in ceea ce inseamna eficienta si siguranta pescuitului:

-nu mai trebuie sa retii pestii vii, acestia fiind eliberati imediat dupa masuratoare, eliminand astfel spre minim riscul de a avea pesti morti

-se evita imbulzeala de la punctele de masura; creste gradul de siguranta pe apa

-poti pescui pana in ultimul minut al concursului; creste timpul alocat efectiv pescuitului

-nu mai esti obligat sa pleci de pe un loc productiv de teama ca nu mai ai timp sa masori capturile sau ca starea acestora se degradeaza

Foto cu un biban de 26 cm din aplicatie: data, ora, martorul de identificare…practic toate elementele de control

B-I-B-I

Un alt mare plus: transmisiile live din timpul concursului, expunerea, nivelul si calitatea premiilor deloc de neglijat.

Cand norocul bate locul! Dragos si Rica au castigat la tombola un periodc oferite de REPO

Spre deosebire de concursul precedent desfasurat pe acest lac acum ceva vreme, dimensiunile salailor prinsi au fost mai mici.

Dragos a.k.a „Godash” cu primul lui salau de Valea Argovei
Salau punctabil…unu’ pe zi 🙂
In mana lui Rica orice peste pare mic 🙂

Concursul a fost castigat de echipa Vasile Jarda-membru APS TOMIS si Pavel Calance-membru ACS Bucovina Fishing. Dupa un maraton de 8 zile consecutive de pescuit ( 6 de antrenament si 2 de concurs) acest rezultat se justifica in totalitate. Efortul si sacrificiile celor doi au fost incununate pe deplin cu acest rezultat.

Pavel cel viteaz!
Podiumul concursului

Un alt fapt de mentionat: locul 2 al acestui concurs a fost ocupat de echipa Octavian Torescu&Bogdan Casandroiu, membrii unui alt club constantean!!

Filmul festivitatii de premiere:

Avand in vederea participarea numeroasa se anunta un eveniment super atractiv in etapa a doua, ce se va desfasura in perioada 18-20 iunie in Delta Dunarii, cu un format nou si 4 specii punctabile: salau, stiuca, biban, avat. Urmariti site-ul LRS pentru informatii despre acest concurs!

La intoarcerea spre casa am primit dovada unui concurs reusit!

Pana atunci pescuiti responsabil orinde ati face-o!