Top 5 cadouri „DE EFECT” pentru pescarul de spinning

Bănuiesc ca sunteți familiarizați cu reacția unui copil care primește în dar jucaria preferata. Exact același lucru se întâmplă și cu noi, atunci când deschidem un colet tip „fishing products”, fie că e primit cadou, fie că e autocomandat (ok..emoția e mai mare când nu ști ce e în cutie).

De ani buni navig prin oceanele nesfârșite ale pieței de profil, timp în care am prins drag de anumite brand-uri, produse, accesorii, etc. Sunt multe, însă astazi voi prezenta doar 5. Cinci idei de cadou de efect, calitative, si mai ales- super utile!

Așadar, dacă ai de facut un cadou unui pescar de spinning ( aviz soțiilor, prietenelor, iubitelor, amantelor) vă asigur ca nu veți da greș.

1.   Daiichi Seiko Knot Assist 2.0 for FG Knot Braided Line to Leader Connection.

Un accesoriu fantastic pentru realizarea nodului FG. Demonstrat a fi cel mai rezistent nod pentru conectarea leaderului de fluorocarbon cu firul textil principal. Fără îndoială se poate și fără, dar această mică sculă, ajută mult. O puteți comanda de aici.

2.   Cutie Meiho Versus 3080

În mod firesc când discutăm despre echipament ne gândim direct la combo-ul lanestă/mulinetă. Dar ce facem după? Plicuri de gume, role de fir, jig-uri, voblere, strune, câte și mai câte chestii mici….Unde le punem? Sunt foarte mulți producatori de bagajerie. Personal, după zeci de cutii si genți cumparate am rămas pe Meiho. De ce? Calitatea materialului este foarte bună, sunt modulare, sunt gândite ergonomic, au sisteme de siguranță si nu în ultimul rând sunt extrem de rezistente. Modelul Versus 3080 poate fi  achiziționat de aici

3.   Manual complet de pescuit

Pe lângă ieșitul din casă, există printre pasionați o stare anume care nu prea poate fi definită. Unii au numit-o „Fishing life style”, alții doar o simt. Pentru ei, dar mai ales pentru cei începători, această carte va sta la „Tribuna 0” a bibliotecii. O puteți achiziționa de aici.

4.   Action Camera Go Pro Hero 8

Dacă bugetul alocat cadoului este mai generos puteți alege o cameră video Go Pro. Inutil a mai prezenta calitatea produselor Go Pro; am optat pentru un model de top. Desigur puteți alege dintre modelele mai vechi, altfel foarte bune, sau dacă fericitul sărbătorit  are deja camera, vă puteți îndrepta către un accesoriu util. Gama completă Go Pro e aici

5.   Accesorii barca

Posesorii de ambarcațiuni, pot fi surprinși cu un cadou specific. Nu uitați că ei sunt foarte atenți si grijulii cu „bărcuța” lor, în care petrec multe ore, iar uneori le este și casă pentru câteva zile. O gamă completă găsiți aici.

 

Iată cât  de simplu e să faci un pescar fericit. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră nu uitați vă rog să le reamintiți să pescuiască responsabil oriunde ar face-o!